Конференція “Біблійні основи служіння і лідерства”, м.Львів, 12-14 жовтня 2017 року

Конференція “Біблійні основи служіння і лідерства” 2017

Чи вашу радість служіння в церкві замінили втома та відчуття тягаря? Чи відчуваєте ви, що ледве тримаєтеся, а ваші стосунки з Богом та іншими страждають? Ось чому на конференції “Біблійні основи служіння і лідерства” 2017 року ми обговоримо, як вірно служити та вести інших, одночасно піклуючись про себе, свій шлюб та сім’ю. Особливу увагу ми приділимо таким темам:

1. Біблійна основа хорошого піклування про себе
2. Як дізнатися, що маємо потребу в піклуванні про себе, а також про те, як ми можемо допомогти іншим бачити власну потребу в цьому
3. Як застосовувати ці принципи на практиці у своєму власному житті

Наш головний доповідач, доктор Таша Чапман, написала книгу, що базується на її розмовах з багатьма пасторами на ці теми. У цих розмовах вона з’ясувала, що змусило деяких з них залишити служіння раніше, ніж вони планували, і що дозволило іншим процвітати і здорово служити довгий час. Це дуже важливі принципи для застосування не тільки для пасторів, але і для тих, хто служить або зацікавлений у служінні в церкві.

Приготуйтеся до довгого здорового служіння, завітавши на конференцію “Біблійні основи служіння і лідерства” 2017!

Місце проведення: Львів, Україна (Готель Львів)

Дата: 12-14 жовтня 2017 року. Початок о 11:00 в четвер, закінчення в обід в суботу.

Для кого? Для лідерів, служителів і для всіх, хто бажає зростати в служінні та розвивати лідерські навички.

Вартість:
• 450 грн. з людини (включає проживання та харчування).
• Для тих, хто просто хоче відвідати лекції без проживання і харчування вхід безкоштовний (розклад лекцій буде доступний на цьому сайті ближче до конференції).
• Якщо ви хочете харчуватися без проживання у готелі, будь ласка, зверніться до Олі Пауелл: (063)306-28-38; opowell@ukr.net

Процес реєстрації та кінцевий термін подачі заявки: Mи просимо, щоб ОДНА людина з вашої церкви була відповідальною за організацію людей. Нехай ця людина надішле список учасників, їхні ел. скриньки, телефони та зауваження щодо харчових алергій (якщо присутні) Олі Пауелл до 20-го ВЕРЕСНЯ (opowell@ukr.net). Деталі щодо розкладу, готелю, як добратися і т.і. будуть вам повідомленіпісля реєстрації.

Якщо ви хочете прийняти участь у конференції, але з вашої церкви ніхто більше не їде, будь ласка, звертайтеся до Ольги Пауелл безпосередньо до 20-го ВЕРЕСНЯ.