Джазовий фортепіанний концерт Олексія Петухова 13 серпня 2022 р. (субота), початок о 16:00

За роялем – Олексій Петухов! Ці слова змушують частіше битися серця шанувальників музики. Коли ми говоримо «одеський джаз» — маємо на увазі Олексія Петухова. Це видатний піаніст, композитор, аранжувальник та диригент джазового оркестру Миколи Голощапова, педагог, один із провідних, найбільш самобутніх джазових музикантів України, що активно концертує. Учасник безлічі фестивалів та програм в Україні та за її межами. На рахунку Олексія блискучі авторські проєкти у тріо, комбо складах, з камерним оркестром, дитячим хором та біг-бендом.

Кожна сольна програма фортепіанних імпровізацій Олексія Петухова збирає повні зали. Артист зачаровує слухачів авторською музикою, а також власними інтерпретаціями джазових стандартів, класичної музики та відомих тем. Це чудова можливість поринути у сучасний та чуттєвий джаз. Олексій як блискучий імпровізатор та інтерпретатор розкриває світ яскравих образів, почуттів, радості життя та емоційних переживань.

Маестро Петухов є нашим давнім другом і багаторазово дарував своє мистецтво нашим гостям. Впевнені, що його концерт в суботу залишить найкращі враження у всіх слухачів і «зробить» нам чудовий літній вечір.

Концерт відбудеться по вул. Пастера, 62 – 13 серпня 2022 р. о 16:00.

Вхід 100 грн., для пенсіонерів 50 грн.

Довідки за тел. (048) 789-10-86, (094) 945-70-86.