Інструментальний концерт «Орган і кларнет» 10 вересня 2022 р. (субота), початок о 16:00

Яскраві одеські музиканти Олена Удрас і Міхаіл Ксіда пропонують нашій вимогливій публіці насолодитися заключним концертом великого осіннього турне. Позаду успішні виступи і палкий прийом слухачів у Хмельницькому, Чернівцях, Ужгороді та Львові. Тепер до уваги й одеських шанувальників запропонована різноманітна програма з творів зарубіжних і українських композиторів 18-20 століть. Концерт захоплює співтворчістю музикантів, які розкривають невичерпні можливості своїх інструментів.  

Давайте ближче познайомимося з нашими виконавцями.

Органістка Олена Удрас – естонка за походженням, киянка за народженням, одеситка за духом.Лавреатка престижних премій міжнародних органних конкурсів, композиторка, авторка музики до фільму «Поза грою» та ряду оригінальних творів і транскрипцій для органу. Виконавиця має міжнародне визнання, багаторазово гастролювала в Європі, США та Ізраїлі, в тому числі з симфонічним оркестром. Олена грала у Сполучених Штатах на знаменитому органі у базиліці святих Петра та Павла у штаті Мен, а також у Великій синагозі у Нью-Йорку.

Міхаіл Ксіда – справжній одесит, мультиінструменталіст, соліст Одеської філармонії, лавреат міжнародних конкурсів. Виступає з камерним оркестром під керівництвом Ігоря Шаврука, етно-колаборацією ЗІРА та у складі багатьох творчих ансамблів, що грають класику, джаз та етнічну музику. Міхаіл Ксіда успішно гастролює в Україні та Європі, його виконання вирізняється особливою безпосередністю та енергетикою, а визнання слухачів зростає з кожним концертом.

Музичні теми концерту дуже цікаві та популярні:

1. Г. Ф. Гендель. Радій! (з сюїти «Музика для королівського феєрверку»)

2. Ян Стаміц. Концерт сі-бемоль мажор, 1 частина

3. Й. С. Бах. Прелюдія сі мінор та хоральна прелюдія «Ich ruf zu dir, Herr Jesu Christ»

4. Г. Ф. Гендель. Пасакалія

5. Й. С. Бах / Б. Марчелло. Адажіо

6. Г. Невін. Токката

7. Н. Ортолано. Романс

8. Дж. Гершвін. «Summer time» та «Rhapsody in Blue»

9. А. П’яццолла. «Oblivion», танго

10. М. Скорик. Мелодія

11. А. Кос-Анатольский. «Коли заснули синi гори»

12. Ф. Сарторі. «Time to say goodbye».

Концерт відбудеться по вул. Пастера, 62 – 10 вересня 2022 г. (субота) о 16:00.

Вхід 100 грн., для пенсіонерів 50 грн.

Довідки за тел. (048) 789-10-86, (094) 945-70-86.