Грають Тетяна Шевченко та Лілія Шевченко. Фортепіанний концерт до Дня захисників і захисниць України 15 жовтня 2022 р. (субота) о 16:00.

Запрошуємо шанувальників віртуозного виконавського мистецтва на концерт відомих представниць одеської фортепіанної школи. Для вас гратимуть:

  • Тетяна Шевченко, заслужена діячка мистецтв України, професорка;
  • Лілія Шевченко, заслужена діячка мистецтв України, професорка.

Тетяна Шевченко – яскрава музикантка, яка майстерно володіє інструментом, його художньою палітрою. Її емоційна віддача, тонкість, щирість  зачаровують публіку.

Можливо, іскорки її таланту, витонченість сприйняття світу передалися їй від предків, адже Тетяна належить до роду тих самих Шевченків, з якого походить Великий Кобзар. Якщо точніше, вона — спадкоємиця у п’ятому поколінні молодшого поетового брата Йосипа. 

Лілія Шевченко поєднує кропітку наукову і педагогічну роботу з виконавською майстерністю великої переконливості та сили. Вона являє приклад творчої самовідданості, присвяті професії музиканта і педагога.  Лілія Шевченко грає у різноманітних стилях, чудово виконуючи найскладніші твори.

Особливою родзинкою спільних концертів стає виконання віртуозних п’єс у чотири руки.

Програма концерту.

1.А.Ревуцький – Три прелюдії (грає Лілія Шевченко)

2.О.Красотов – Дві прелюдії (грає Лілія Шевченко)

3.Ф Шопен – Полонез Ля мажор (грає Тетяна Шевченко)

4.К.Дебюссі – прелюдія ,,Фейерверк” (грає Тетяна Шевченко)

5.М.Скорик ,,Коломийка” (грає Тетяна Шевченко)

6.М.Скорик – ,,Мелодія” (грає Тетяна Шевченко)

7.Ю.Знатоков – ,,Новелетта” (грає Тетяна Шевченко)

8.О.Красотов – Естамп #3 (грає Тетяна Шевченко)

9. D.Brubeck ,,Points on Jazz”  (грають Тетяна Шевченко та Лілія Шевченко)

-Prelude

-Blues

-A la Turk.

Концерт присвячено нашим славним героям і героїням, які мужньо протистоять ворожій навалі. Частина зібраних коштів буде спрямована на підтримку ЗСУ.

День захисників і захисниць України – державне свято, що відзначається 14 жовтня з 2014 року. Дата 14 жовтня вибрана не випадково: цього дня у 1999 році встановлений День українського козацтва, з нагоди православного свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Концерт призначено на 15 жовтня 2022 р., початок о 16:00, вул. Пастера, 62

Вхід 100 грн., для пенсіонерів 50 грн.

У ЗВ’ЯЗКУ З МОЖЛИВИМ УСКЛАДНЕННЯМ БЕЗПЕКОВОЇ СИТУАЦІЇ, ПРОСИМО В ДЕНЬ КОНЦЕРТУ ОТРИМАТИ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ЗА ТЕЛ. (048) 789-10-86, (094) 945-70-86.