Вокальний клавішний концерт «Оксамитові відтінки осені» 26 листопада 2022 р. (субота), початок о 16:00.

Шановні поціновувачі класичної музики, запрошуємо вас на атмосферний концерт «Оксамитові відтінки осені» 26 листопада 2022 р. (субота).

Цієї тривожної пори ми не можемо гарантувати енергопостачання, але світло у серцях гарантоване! Саме час слухати музику, яка потребує не електроенергії, а тільки Вашої уваги!

Чудові виконавиці нашого концерту з радістю відкриють для вас всесвіт вокальної та інструментальної музики. Звуки творів, створених відомими західноєвропейськими та українськими композиторами, несуть світло таланту. Музика, що грається з душею, зігріває серця і розганяє темряву, запалюючи сяйво в очах слухачів.

Саме такий рівень виконання пропонують відомі музикантки з Одеської національної музичної академії ім. А.В.Нежданової. Це  співачка Анна Богач (сопрано), піаністки Ольга Філатова, Поліна Русановська, Марія Лаврушина, Анастасія Марінова, Катерина Привалова та Олена Удрас (орган, фортепіано).

У програмі прозвучать твори Й.С.Баха, Г.Перселла, Ф.Шопена, Ф.Ліста, А.Каталані, Ф.Чілеа, Б.Лятошинського, А.Кос-Анатольського, В.Сильвестрова, М.Лисенка.

Чарівний колектив музиканток запрошує на концерт всіх, хто хоче прийняти участь у створенні теплої атмосфери затишного й елегантного одеського вечора! Запевняємо, що концерт відбудеться не тільки за будь-якої погоди, але й незалежно від сюрпризів енергопостачання.

Ваші кишенькові ліхтарики можуть стати вам у пригоді.

ДОВІДКИ ЗА НОМЕРОМ (048) 789-10-86, (094) 945-70-86.

Вхід 100 грн., для пенсіонерів 50 грн.