Грає Сергій Терентьєв, Різдвяний фортепіанний концерт  24 грудня 2022 р. (субота), 15:00

Незабаром на всій планеті почнеться святкування Різдва Христового. Це не просто миле свято, яке прийнято відзначати у родинному колі. Різдво Господа Ісуса Христа знаменує велику надію, що справдилася. Бог виконав свою обіцянку та прийшов у цей світ, щоб змінити серця і допомогти людям побачити у житті правильний шлях, що веде до спасіння. Значення Різдва полягає в любові, мирі та Божому благоволінні.  

Найцінніший подарунок Різдва – це Сам Христос, Його присутність у нашому житті. Втім, люди мають добру традицію робити ближнім свої приємні подарунки. Чудовий музичний презент приготував своїм слухачам добре відомий одеський піаніст Сергій Терентьєв. Видатний віртуоз і майстер імпровізацій, заслужений артист України виконає романтичну музику Р.Шумана і Ф.Шопена та джазові імпровізації на різдвяні теми.

Світлий настрій і радісне відчуття наближення свята гарантовані! Музика у виконанні Сергія Терентьєва дарує справжнє романтичне піднесення,  маестро запалює публіку своєю енергетикою.

Цього року зовнішнє оформлення Різдвяних подій буде скромним зі зрозумілих причин. Але наші серця будуть очищені й зігріті сяйвом Божої любові та душевним теплом талановитих українців, які об’єднуються заради кращого майбутнього нашої прекрасної країни!

Запрошуємо 24 грудня о 15:00 на вул. Пастера, 62.

ДОВІДКИ ЗА НОМЕРОМ (048) 789-10-86, (094) 945-70-86.

Вхід 100 грн., для пенсіонерів 50 грн.