Концерт  «Kvintango Aujourd’hui» (Квінтанго сьогодні), 6 травня 2023 р. (субота), 16:00

Нарешті настав травень! Стало по-справжньому тепло, буяє соковита зелень, звідусіль доносяться квіткові аромати. Природа щедро дарує нам радість відродження, а душа сповнена світлом Христового Воскресіння. Відомий одеський ансамбль «Квінтанго» додає яскравих музичних барв до величного полотна оновленого життя.  Цей чудовий  колектив виконує музику, натхнену аргентинським танго – танцем, сповненим пристрасті та вогню.

Ансамбль «KVINTANGO» – один із небагатьох колективів в Україні, який виконує на такому високому професійному рівні та цікавиться всебічно музикою танго.

Колектив розпочав свою творчу діяльність з 2009 року, активно концертує. У його складі кращі виконавці нашого міста, музиканти, яких добре знають у світі: Народний артист України Володимир Мурза (баян), Лауреати міжнародних конкурсів Тетяна Кравченко (фортепіано), гітарист Дмитро Мартиновський, талановита скрипалька Наталія Мазепа, Ігор Самойленко (контрабас).

Особливе місце у репертуарі займає музика родоначальника танго нуево великого майстра Аргентини Астора Пьяццолли. Багато проектів KVINTANGO нерозривно пов’язані з музично-театральним дійством, в якому музиканти та всі артисти є учасниками вистави.

Ансамбль KVINTANGO тісно співпрацює з композитором Юрієм Поволоцьким, нашим земляком, який живе в Ізраїлі. У концерті прозвучать два його твори, один з яких буде прем’єрою в Одесі.

Програма концерту:

  • Астор Пьяццолла – Adios Nonino
  • Юрій Поволоцький – Adios Amigo
  • Астор Пьяццолла – Пісня Ангела,Смерть Ангела, Contrabajissimo.
  • Артуро Сандовал – Funcky cha-cha
  • Юрій Поволоцький – Cossack Tango
  • Астор Пьяццолла – Libertango.

Ведуча концерту лектор-музикознавець Олена Шевченко

Запрошуємо на вул.Пастера, 62 –6 травня 2023 р. о 16:00.

Вхід 100 грн., для пенсіонерів і внутрішньо переміщених осіб 50 грн.

ДОВІДКИ ЗА НОМЕРОМ (048) 789-10-86, (094) 945-70-86.